Ελ

En

Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και δυναμική παρουσία των επιχειρήσεων στην εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο λιμάνι Κορίνθου

Η «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023», η οποία διήρκησε από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πλευρά των εκθετών και των επισκεπτών.

Στην εκθεσιακή δραστηριότητα συμμετείχαν πάνω από 100 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προέρχονταν από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας ,του τουρισμού και των υπηρεσιών ενώ εκτιμάται ότι την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 15.000 επισκέπτες, επαγγελματίες αλλά και απλοί πολίτες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, στην τελετή λήξης της εκθεσιακής δραστηριότητας ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν ενεργά σε όλο αυτό το εγχείρημα, ιδιαίτερα τους εκθέτες που έδωσαν το παρόν και στήριξαν άλλη μια φορά το Επιμελητήριο Κορινθίας, τους επισκέπτες και όλους τους υπαλλήλους της Αναπτυξιακής και του Επιμελητηρίου Κορινθίας που δούλεψαν για την επιτυχία της έκθεσης αυτής.

Όλο το φωτογραφικό υλικό θα το βρείτε εδώ: https://exkor.korinthiacc.gr/gallery/

Προηγούμενο Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Διϊδρυματικό Διατμηματικό Μεταπτυχιακό “Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση” ακαδ. έτους 2023-24

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας